CORPUL A

Bvdl N. Balcescu  nr.20

CORPUL B

str. Transilvaniei nr. 1

PARCUL TINERETULUI
STIMAȚI PĂRINȚI, DRAGI COPII,

 Săptâmâna viitoare, 06 - 12 decembrie 2021, orele se vor desfășura conform Scenariului I, cu prezență fizică la toate cercurile, atât la Palatul Copiilor Buzău, cât și la Cluburile Copiilor din județ. 

 VĂ MULȚUMIM!Orar provizoriu la CercuriBine ați venit pe pagina   

Palatului Copiilor Buzău!                                      


Se spune ca vârsta unui copac se măsoară prin numărul cercurilor concentrice; în același mod, vârsta culturală a unui popor se măsoară prin numărul operelor de artă, iar vârsta Palatului Copiilor se măsoară prin generațiile de dascali care și-au adus obolul de viață, dezlegând zăgazurile imaginației și fanteziei generațiilor de copii, care ,acum, cu nostalgia acelor timpuri își aduc la rândul lor copiii, pentru a se descoperi și învăța de la noua generație de profesori. Dintre directorii care s-au succedat la conducere amintim pe d-nii Dinu, Preda, Maros, Stoicescu, Bodea, Stoica, Ioniță, Pâslaru, Mihai, Scurtu, Popescu, Bucur, Chirița, Andronache, Negoiță, Vlad
Activitățile și facilitățile oferite de Palatul Copiilor generațiilor de copii ce au frecventat instituția noastra au contribuit, alături de scoală, la formarea deprinderilor, la modelarea caracterelor și au avut un rol important în identificarea și valorificarea disponibilităților creative ale copiilor, contribuind adesea decisiv la trasarea unor direcții de realizare profesionala și umana a acestora.
Acțiunile organizate în Palatul Copiilor Buzau ne-au pus în contact cu foarte multe cluburi si palate din tară precum și cu organizațiile similare din peste 10 țări. Palmaresul înregistrat în acești ani de existență este concretizat în sute de premii și medalii obținute la concursuri și festivaluri naționale și internationale, în capacitatea de organizare a unor acțiuni proprii, de interes național și internațional.
Sunt încorporate în aceste premii și rezultate, strădaniile, priceperea, pasiunea și dăruirea tuturor dascălilor care au activat și activează în această instituție.
Cine vrea sa ne cunoască, să stea la masa prieteniei cu noi, va gasi mereu ușa oamenii care știu că fără flori și fără copii nu pot fi niciodata adevărați.Cine vrea sa ne cunoasca, sș stea la masa prieteniei cu noi, va gasi mereu usa deschisă.


CURSURILE SUNT GRATUITE!!!