CORPUL A

Bvdl N. Balcescu  nr.20

CORPUL B

str. Transilvaniei nr. 1

PARCUL TINERETULUI
Bună ziua,dragi elevi, părinți, colegi și parteneri de activitate! Contăm pe sprijinul dumneavoastă! Susțineți educația nonformală! Susțineți activitățile extrașcolare din Palate și Cluburi ale Copiilor! Susțineți plus-valoare în educație! Profesionalismul, dăruirea și implicarea sunt caracteristicile principale ale dascălilor din aceste instituții de învățământ, instituții care oferă educație gratuit! Semnați petiția! VĂ MULȚUMIM!

STOP DESCENTRALIZĂRII ÎN EDUCAȚIE! PALATELE, CLUBURILE COPIILOR ȘI CLUBURILE SPORTIV ȘCOLARE TREBUIE SĂ APARȚINĂ MINISTERULUI EDUCAȚIEI! SUSȚINE ȘI TU!


REZULTATE : ETAPA JUDEȚEANĂ A CONCURSULUI INTERNAȚIONAL ,,TINERI ÎN PĂDURILE EUROPEI”/YPEF: YOUNG PEOPLE IN EUROPEAN FORESTSREZULTATE LA FESTIVALUL ARTISTIC JUDEȚEAN AL ELEVILOR BUZOIENI, ediția 2022
 
-SECȚIUNEA: MUZICĂ UȘOARĂ
-SECTIUNEA :MUZICĂ CLASICA
-SECTIUNEA :ARTĂ DRAMATICA
-SECTIUNEA :MUZICĂ POPULARĂ
-SECȚIUNEA :DANS POPULAR
-SECTIUNEA :ARTE PLASTICE
-SECTIUNEA :ARTĂ FOTOGRAFICA
-SECTIUNEA :ARTĂ POPULARĂ
-SECTIUNEA :ARTĂ DECORATIVĂ


Condiții specifice avizate de Comisia Județeană de Mobilitate a ISJ Buzău inclusiv ale Palatului Copiilor Buzău. De consultat poziția nr. 28 din cadrul tabelului!


Bine ați venit pe pagina   

Palatului Copiilor Buzău!                                      


Se spune ca vârsta unui copac se măsoară prin numărul cercurilor concentrice; în același mod, vârsta culturală a unui popor se măsoară prin numărul operelor de artă, iar vârsta Palatului Copiilor se măsoară prin generațiile de dascali care și-au adus obolul de viață, dezlegând zăgazurile imaginației și fanteziei generațiilor de copii, care ,acum, cu nostalgia acelor timpuri își aduc la rândul lor copiii, pentru a se descoperi și învăța de la noua generație de profesori. Dintre directorii care s-au succedat la conducere amintim pe d-nii Dinu, Preda, Maros, Stoicescu, Bodea, Stoica, Ioniță, Pâslaru, Mihai, Scurtu, Popescu, Bucur, Chirița, Andronache, Negoiță, Vlad, Dascălu, Trandafir
Activitățile și facilitățile oferite de Palatul Copiilor generațiilor de copii ce au frecventat instituția noastra au contribuit, alături de scoală, la formarea deprinderilor, la modelarea caracterelor și au avut un rol important în identificarea și valorificarea disponibilităților creative ale copiilor, contribuind adesea decisiv la trasarea unor direcții de realizare profesionala și umana a acestora.
Acțiunile organizate în Palatul Copiilor Buzau ne-au pus în contact cu foarte multe cluburi si palate din tară precum și cu organizațiile similare din peste 10 țări. Palmaresul înregistrat în acești ani de existență este concretizat în sute de premii și medalii obținute la concursuri și festivaluri naționale și internationale, în capacitatea de organizare a unor acțiuni proprii, de interes național și internațional.
Sunt încorporate în aceste premii și rezultate, strădaniile, priceperea, pasiunea și dăruirea tuturor dascălilor care au activat și activează în această instituție.
Cine vrea sa ne cunoască, să stea la masa prieteniei cu noi, va gasi mereu ușa oamenii care știu că fără flori și fără copii nu pot fi niciodata adevărați.Cine vrea sa ne cunoasca, sș stea la masa prieteniei cu noi, va gasi mereu usa deschisă.


CURSURILE SUNT GRATUITE!!!